Parketta javítás

Parketta javítások, parkettanyikorgás megszüntetése

Tanács Vince

06 (30) 990-17-78

info@parkettacsiszolas.info

www.parkettajavitas.info

A parketta javítás a tévhitek ellenére bármilyen parkettánál megoldható. De mivel sok fajta parketta létezik, így mindegyiknél más-más technológiával kell javítani.
A hagyományos parkettánál, púposodás eseténél kivágni, hogy megszűnjön a feszülés, visszabontani kell, a deformálódott parkettát nem tesszük vissza. A pótlást, vagy megvesszük, ha lehet kapni, vagy le gyártatjuk ugyan olyan méretre, természetesen nagyobb parkettából.

Szegezett hagyományos parketta javítás és a ragasztott parketta javítás bármikor megoldható.

Parketta javítás alatt akár a cserépkályha helyét is lehet pótolni, a megrendelő igénye szerint.

szalagparketta javítás visszabontással oldható meg, fontos, hogy ne legyen összeragasztva, mert nem szabad a dilatációs hézag miatt, hadd tudjon mozogni.

Laminált parketta javítás szintén megoldható, de fontos a dilatációs hézag, nem összeragasztani, előnye, hogy így szintén bármikor javítható, visszabontással. Fontos, hogy bő vízzel soha ne takarítsuk a parkettát, csakis kéznedves törlőronggyal.

Svéd ragasztott parketta javítás csak a megfelelő hozzáértéssel oldható meg, természetesen Mi ebben is maximálisan tudunk segíteni kedves ügyfeleinknek.

Mozaik parketta javítás is teljes mértékben kivitelezhető, viszont fontos, hogy vizes bázisú ragasztóba nem rakjuk, csak oldószeres ragasztóba.

Parkettanyikorgás megszüntetése bontás nélkül 1 db 3 nm a norma hab anyag, plusz habanyag 1 db 3000 Ft/db. Vidéki munkáknál javítás eseténél kiszállást számolok fel területtől függően, 5-év garanciával, javítása szegezve és ragasztóba rakva, OSB-re rakva.

Hagyományos parketta felszedése, átrakása szegezve vagy OSB-re rakva ragasztóba rakva csiszolva lakkozva. Parkettanyikorgás megszüntetését azoknak az embereknek ajánlom, akik nem szeretnének nagy felfordulást, sem pórt. A hagyományos parketta felszedése nélkül, speciális ragasztó alá injektálása, az egész szerkezetét meg ragasztja, meg szűnik a mozgás, és nyikorgás. Ajzat betonon lévő parketta átrakása oldószeres ragasztóba rakva, csiszolva lakkozva. Parketta hézagolás fa ipari ragasztóval, saját fűrész porával hézag mentesítjük.

PVC-rakása ragasztóba rakva. Szőnyeg rakása ragasztóba rakva.
Szegőléc szállítása és felrakása
A hagyományos parketták szegőléceit biztosítjuk és szállítjuk. Az általunk biztosított, raktáron lévő szegőléceket első osztályú minőségben, 1,5-2 méter hosszban tároljuk. Csak a felhasznált, felrakott folyómétereket számoljuk fel, a hulladékokat nem.

Keressenek bizalommal parketta javítás területén is!

Szakpartnereink

Az alábbi dobozokra kattintva megnézheti partneroldalaink kínálatait!

h

Parketta csiszolás, lakkozás

Parketta csiszolást és parketta lakkozást garanciával vállaljuk!

www.parkettacsiszolas.info

h

Parketta lerakás

 

Szakszerű parketta lerakás, gyorsan és garanciával!

www.parkettalerakas.info

h

Parketta javítás

 

Parketta javítás, minden parketta javítható!

www.parkettajavitas.info

h

Festés-mázolás, tapétázás

Szobafestés, tisztasági festés, gipszkartonozás

www.festomazolo.info