parketta javításA parketta javítás a tévhitek ellenére bármilyen parkettánál megoldható. De mivel sok fajta parketta létezik, így mindegyiknél más-más technológiával kell javítani.
A hagyományos parkettánál púposodás esetnél kivágni, hogy megszűnjön a feszülés, visszabontás kell, a deformálódót parkettát nem tesszük vissza. A pótlást, vagy veszünk, ha nem lehet kapni, le gyártatjuk ugyan olyan méretre, természetesen nagyobb parkettából.

Szegezett hagyományos parketta javítás és a ragasztott parketta javítás bármikor megoldható.

Parketta javítás alatt akár a cserépkályha helyét is lehet pótolni, a megrendelő igénye szerint.

A szalagparketta javítás visszabontással oldható meg, fontos, hogy ne legyen összeragasztva, mert nem szabad a diletációs hézag miatt, hadd tudjon mozogni.

Laminált parketta javítás szintén megoldható, de fontos a diletációs hézag, nem összeragasztani, előnye, hogy így szintén bármikor javítható, visszabontással. Fontos, hogy bő vízzel soha ne takarítsuk a parkettát, csakis kéznedves törlőronggyal.

Svéd ragasztott parketta javítás csak a megfelelő hozzáértéssel oldható meg, természetesen Mi ebben is maximálisan tudunk segíteni kedves ügyfeleinknek.

Mozaik parketta javítás is teljes mértékben kivitelezhető, viszont fontos, hogy vizes bázisú ragasztóba nem rakjuk, csak oldószeres ragasztóba.

Parkettanyikorgás megszüntetése bontás nélkül 1db 3nm a norma habb anyag,plusz habbanyag 1db 3000ft/db.Vidéki munkáknál javitás eseténél kiszálást számolok fel területől fügően,5-év garanciával, javítása szegezve ragasztóba rakva, OSB-re rakva.

Hagyományos parketta felszedése átrakása szegezve vagy OSB-re rakva ragasztóba rakva csiszolva lakkozva.Parkettanyikorgás megszüntetése azoknak az embereknek ajánlom akik nem szeretnének nagy felfordulást pórt.A hagyományos parketta felszedése nélkül speciális ragasztó alá injektálása az egész szerkezetét meg ragasztja meg szűnik a mozgás nyikorgás.Ajzat betonon lévő parketta átrakása oldószeres ragasztóba rakva csiszolva lakkozva.Parketta hézagolás fa ipari ragasztóval saját fűrész porával hézag mentesítjük.

PVC-rakása ragasztóba rakva. Szőnyeg rakása ragasztóba rakva.
Szegőléc szállítása és felrakása
A hagyományos parketták szegőléceit biztosítjuk és szállítjuk. Az általunk biztosított, raktáron lévő szegőléceket első osztályú minőségben, 1,5-2 méter hosszban tároljuk. Csak a felhasznált, felrakott folyómétereket számoljuk fel, a hulladékokat nem.

Keressenek bizalommal parketta javítás területén is!